Samsung Galaxy S6 Ekran Değişimi

Garanti: 6 Ay
Kargo: Tüm Türkiye ücretsiz
Hediye: Kırılmaz cam jelatin

İstanbul Kadıköy  en eski cep telefonu alımı satımı teknik servis hizmeti veren firmamız   Samsung Galaxy S6  ekran değişimi,cam değişimi soket değişimi program yazılım vb bütün işlemleri hizmetinize sunmaktayız.Diğer bütün model marka fark etmeksizin desteği hizmetinize en iyi şekilde veriyoruz. Hedefimiz birinci derecede kalite hizmet ,güleryüz anlayışıdır.

SAMSUNG GALAXY S6 EKRAN DEĞİŞİMİ NASIL YAPILIR ?

Teknik servis, tamir, bakım ve onarım bölümümüzde alanında uzman teknisyenlerimiz tarafından son teknoloji profesyonel ekipmanlar ve tamir gereçleri kullanılarak Samsung Galaxy S6 ekran değişimi işleminiz, günlük iş yoğunlumuza göre 30 dakika ile 2 saat arasında yapılarak siz değerli müşterilerimize teslim edilir. Firmamızda yaptığımız tüm ekran değişimi işlemleri 6 ay yedek parça ve işçilik garantilidir.

Samsung Galaxy S6 ekran değişimi yaparken en sağlıklı ve en uzun ömürlü  olan %100  orjinal ekran kulanmaktayız.Orjinal ekran değişimleri uzun vadede en başarılı olan yöntemdir. 

Ekran değişimlerinde kullandığımız tüm ekran yedek parça ürünleri piyasada orijinal olarak kabul gören orjinal kalite ekranlardan oluşmakta ve anlaşmalı olduğumuz orjinal cep telefonu yedek parça toptancıları tarafından tüm kontrolleri yapıldıktan sonra elimize ulaşmaktadır. Samsung Galaxy S6 ekran değişimi işleminin ardından teknik servis ekibimiz cep telefonunuzun ekran,dokunmatik ve parlaklık testlerini tamamlayıp yeni ekran üzerine ücretsiz Samsung Galaxy S6 ekran koruyucu kırılmaz cam yapıştırdıktan sonra cihazınızı size teslim ediyoruz.

SAMSUNG GALAXY S6 İLE İLGİLİ YAPTIĞIMIZ DİĞER İŞLEMLER

Samsung Galaxy S6 Ekran Değişimi.

Samsung Galaxy S6 Soket Değişimi.

Samsung Galaxy S6 Kasa Değişimi.

Samsung Galaxy S6 Batarya Değişimi.

Samsung Galaxy S6 Entegre Değişimi .

Samsung Galaxy S6 Cam Değişimi.

Samsung Galaxy S6 Kulaklık Mikrofon Zil buzzeri.

Samsung Galaxy S6 Yazılım Program Günceleme,

Ve benzeri  bütün işlemler servisimizde uzman kadromuzla sizlere hizmet vermekteyiz.

İlginizi Çekebilir;İphone ekran değişimi Kadıköy

{loadposition upsell_products}