Geleneksel telefon tamiri yerine kapıda telefon tamiri ile yeni nesil teknikler ile cihazlar tamir edilmektedir. Tüm akıllı telefonlar tamamen orijinal yedek parçalar kullanılarak ve işçilik garantili olarak tamir edilmektedir. Firma arayışındaysanız asla yan sanayi yedek parçalar kullanılmadığından emin olunuz.

Geleneksel anlayışı ortadan kaldıran, kullanıcıları merkez alan ve tamamen müşteri memnuniyeti garantisi ile faaliyet gösteren firmalardan destek almalısınız.

Akıllı cihazlar günlük yaşantımızı ciddi anlamda kolaylaştırırken yazılım ve donanımsal olarak çeşitli hatalar da meydana gelebilmektedir. Bu hataların sebebi kimi zaman kullanıcı kaynaklı olurken kimi zaman da marka kaynaklı olmaktadır. Kapıda telefon tamiri yapan firmamız ile ücretsiz bir şekilde iki taraflı kargo hizmetinin yanı sıra müşteriye kapıda ödeme fırsatı da sunulmaktadır.

Teknolojik ekipmanlar kullanarak gerçekleştirdiğimiz tamirat sayesinde firmamızdan 7/24 hizmet alabilirsiniz. Uzun süre telefonunuzdan ayrı kalmak zorunda kalmamış olmakla birlikte cihazınızdaki sorun da garantili ve sorunsuz bir şekilde çözülmektedir. Kapıda telefon tamir hizmeti bataryalar, ekran vb. teknik hizmetleri kapsamaktadır.

Firmamız tarafından yapılan tamirat ise uygun ve makul fiyatlar ile yapılmaktadır. En çok karşılaştığımız sorunlar ise aşağıdaki gibi olmaktadır;

  • Darbelere bağlı hasarlar
  • İç kulaklık sorunları
  • Şarj sorunları
  • Arızalı pil tamiri
  • Telefon Ekran kırılması
  • Açma ve kapama tuşu sorunları
  • Sıvı ile temas
  • Mikrofon sorunları olarak karşımıza çıkıyor. Kapıda telefon tamiri ile bu sorunlardan kurtulabilirsiniz.

Kapıda Telefon Tamiri Fiyatları

Firmamız tarafından sunulan kapıda telefon ekran tamiri hizmeti fiyatları oldukça uygundur. Şayet cihazınızın garantisi devam ediyorsa önce garanti kapsamında cihazın değerlendirilmesi gerekir. Ancak yetkili servisler tarafından özellikle donanımsal hataların kaynağı kullanıcı olarak kabul edildiğinden dolayı ne yazık ki hizmet ücret mukabilinde veriliyor.

Şayet siz de uygun fiyatlara kaliteli işçilik ve orijinal yedek parça garantisi ile hizmet almak istiyorsanız kapıda telefon hizmeti sunan firmamızdan destek alabilirsiniz. Güven arz etmesi açısından ödemelerinizi kapıda yapabilirsiniz. Yazılım ve donanımsal hataların giderilmesi kısa süre içerisinde yapılmakta ve ücretsiz kargo hizmeti ile cihazınız kısa süre içerisinde tarafınıza teslim edilmektedir.

 

İlginizi çekebilir : samsung j7 pro ekran fiyatı

cep telefonu ekran tamiri
cep telefonu ekran tamiri